Indoor Treasure Hunt for Children

Els néts estan a la casa i el mal temps els guarda. Necessites alguna cosa divertit per aconseguir que es moguin. Proveu una caça clàssica del tresor, que de vegades es denomina caza d'escates. Crea (o imprimeix) pistes. Distribuïu-les perquè una pista condueixi a una altra. Col·loqueu un "tresor": una joguina o un regal, a la destinació final. Dóna la primera pista d'un nét i fes-te el camí!

És possible que hagueu d'establir algunes normes amb anterioritat, com ara no executar-les.

Si més de nét està a la vostra disposició, deixeu-los un torn per llegir les pistes. Feu que el vostre tresor caigui un entrenament per al cervell amb pistes que requereixen un cert pensament. Les pistes de ràdio tenen un atractiu per a nens. Es pot crear una versió per a nens en edat preescolar amb imatges que dibuixeu o imprimiu des de l'ordinador.

Pistes a punt per fer servir

He creat una llista de pistes sobre objectes d'interior comuns. Copieu-los i imprimiu-los per estalviar temps. Trobaràs les respostes al final. També podeu utilitzar aquestes pistes com a inspiració per a la vostra pròpia llista. Atès que la vostra llar pot tenir més d'un d'aquests objectes, els néts poden haver de consultar més d'un lloc abans de trobar la pista següent. Això fa que el joc duri més, els dóna més exercici i s'afegeix a la diversió.

 1. Tinc quatre potes, però no tinc els peus.
  Em resulta útil quan és hora de menjar.
 2. El meu treball és posar fi al somni,
  El que faig amb la música, un brunzit o un so.
 1. Per a la calefacció ràpida o la cuina, tinc les cims.
  I, oh, aquesta bona olor quan apareix el meu crispetes de blat de moro!
 2. Estic empaquetat molt ple de caixes i llaunes.
  Puc contenir una escombra o una fregona o una paperera.
 3. Farina i sucre, cafè i te,
  Els mantinc pràctic però difícil de veure.
 4. Puc portar-vos a llocs que mai heu vist,
  Però primer introduïu la contrasenya a la pantalla.
 1. Estic carregat i descarregat, però no sóc un camió.
  Tenir un ajudant com jo és una gran sort.
 2. Em plou quan necessiteu un matoll.
  Estic molt bé com el meu amic a la banyera.
 3. Faig possible menjar fresc.
  Tothom està d'acord que sóc un tipus genial.
 4. Veure els vostres preferits és molt divertit.
  Però no mireu massa! Els nens necessiten córrer.
 5. Mai em enfadem, però em calent.
  Sóc el lloc perfecte per a una cassola o una olla.
 6. És el meu treball donar-li tota una roba a la seva roba,
  El que faig mentre feia una mica d'estrèpit.
 7. Tinc un botó rodó i també un pany.
  Els visitants i venedors poden donar-me un cop.
 8. Sóc una cadira de part i un llit de part.
  Amunt amb els peus i cap avall amb el cap.
 9. Tinc la roba per fer una volta.
  Però primer, es mullen. Així és com començo.
 10. Estic plena de plomes o d'una altra tovallola suau.
  Dormir sense mi pot ser molt difícil.
 11. Activa'm i et donaré una llum.
  Em fan servir alguns durant el dia, però sobretot a la nit.
 12. Una història, diuen, us pot llevar,
  Però un llibre encara necessita un lloc per allotjar-se.
 13. Tinc calaixos i també una bona part plana.
  Per a la tasca, sóc útil: segueix treballant. No us atureu!
 14. Tinc gana! Tinc gana! Si us plau, alimenta'm una llesca.
  Vaig a escopir-lo de nou, tot marró i agradable.
 15. No sóc un joier, però sí mostren cares.
  Trobeu-me a les cambres de bany i alguns llocs més.
 1. Els adults passen aquí quan es desperten per primera vegada
  I en altres ocasions quan necessiten un descans.
 2. La majoria cada dia, em trepit.
  Tot el que necessito és un revolt del genoll.
 3. Vaig a donar la volta i tornar-me a picar.
  A les famílies més grans, m'han utilitzat bastant.
 4. Sóc paper, però no m'utilitzo per escriure una carta.
  El lloc per la teva gosita m'ajusta molt millor!
 5. Tinc les mans però no hi ha armes i també una cara.
  I les meves mans sempre es mouen al mateix ritme constant.
 6. Pot tenir ulls, però realment no puc veure.
  A la gent els agrada fer-me les papes fregides.
 7. Com més s'assequi, més em trobo.
  Es pot utilitzar una mica per absorbir la suor.
 8. Tinc totes les paraules que necessiteu saber.
  Utilitzeu-me per fer créixer el vostre vocabulari.
 9. Mai sóc malvat, però tinc una metxa.
  Vinc en totes les mides, des de flac a gruixut.

Respostes: 1. Cuina o taula de menjador 2. Despertador 3. Microones 4. Despensa 5.

Llaunes de cuina 6. Ordinador 7. Rentavaixelles 8. Dutxa 9. Nevera 10. Televisió 11. Estufa de cuina 12. Roba d'assecadora 13. Porta frontal 14. Reciclatge 15. Arrancadora de roba 16. Coixí de llit 17. Lamp 18. Llibreria 19. Taula 20 Torradora 21. Mirall 22. Cafetera 23. Escales 24. Assecadora de roba 25. Paper higiènic 26. Rellotge 27. Patata 28. Tovallola 29. Diccionari 30. Vela

Altres tipus de caça del tresor

Quan el clima sigui agradable, tracteu als néts a una recerca de tresors a l' aire lliure .

Podeu crear un altre tipus de caça del tresor prenent fotos de racons estranys a la vostra llar. Imprimiu les imatges i col·loqueu-les com faria alguna altra pista.

Si els vostres néts tenen l'edat suficient per tenir telèfons amb càmeres, és fàcil configurar una recerca de scavenger de fotos. Feu una llista de les coses que puguin veure en una ubicació particular, i donar-los un període determinat de temps per fer fotografies de la major quantitat possible. Poden treballar en grup, en equips o per compte propi, si són prou antics.

Podeu fer-ho a la vostra pròpia casa o en un parc o en una altra àrea segura. No vol que ho facin en un lloc on hauran de mirar el trànsit. A més, és millor no posar gent a la vostra llista, ja que pot ser una invasió de la privadesa per fotografiar a altres sense el seu permís.

Per fer que la caça sigui més desafiant, assigneu a cada element un valor de punt basat en el difícil que serà trobar. Els néts de Tween semblen gaudir especialment d'aquest tipus de caça.